Kommunister i polisfacket

Polisfacket har blivit infiltrerade av kommunister som anklagar sin egen ledning för olaglig åsiktsregistrering. Ledningen säger helt självklart att det hela är befängt. Radikalerna i polisfacket har även dristat sig till en JO-anmälan.

För det första är det fullt förståeligt om polisledningen vill veta om någon i pikén lärt sig läsa, vilka som heilat offentligt, vem i kilogruppen som nallat mest av beslagen och hur långt ut på den bruna skalan befälen befinner sig. Bra att veta av lojalitetsskäl. Kom ihåg att ingen poliskår någonsin har hindrat ett maktövertagande från höger.

Vi här undrar hur polisen kan vara det minsta nervösa med tanke på att svensk polis i stort sett hålls immun för åtal Och för det andra och det viktigaste:

Den som har rent mjöl i påsen har ingenting att frukta!

Se på det som ett förspaningsregister.

 

~ av Oman på maj 24, 2008.

2 svar to “Kommunister i polisfacket”

  1. […] Övriga bloggkamrater: 1915 kollar närmare på den utomparlamentariska vänsterns klassposition genom att gå igenom Linköpingockupanternas ekonomi idag, Acidtrunk/Oman undrar om inte bara journalistkåren utan även poliskåren infiltrerats av kommunister. […]

  2. […] JO-anmälning mot polisen Som både DN och Acidtrunk skrivit om så har polisen JO-anmält.. polisen. Polisfacket anklagar ledningen för bl.a. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: